Purškiama priemonė nuo blusų ir erkių Tropiclean Flea&Tick Spray

Nuo 13,80 EUR

Priemonė nuo blusų ir erkių. Tinkamas purkšti tiesiogiai ant šuns kailio arba į jo guolį. Naikina blusas, blusų kiaušinėlius ir lervas, erkes ir uodus tiesioginio kontakto būdu. Poveikis išlieka iki dviejų savaičių.

Pakuotė
Kiekis

 

 

 

Kodas Pakuotė Ar turime Kaina Pirkti
0645095160026 473 ml 13,80 EUR
0645095320017 946 ml 19,60 EUR

Natūralus Tropiclean Flea&Tick Spray purškalas garantuoja efektyvų blusų ir erkių išnaikinimą ant šuns kailio ir jo guolyje tiesioginio kontakto būdu. Šis purškalas pagamintas iš natūralių gamtoje randamų ingredientų, kurie yra žinomi dėl savo kenkėjų naikinimo savybių, o sudėtyje esantys citrinžolė ir sezamo aliejus užtikrina ilgalaikį efektą. Šį purškalą galima naudoti suaugusiems ir jauniems šuniukams (nuo 12 savaičių amžiaus).

Naudojimas

Naudoti šuniukams nuo 12 savaičių amžiaus ir vyresniems. Prieš naudojimą gerai supurtykite. Lengvai nupurkškite visą augintinio kailį, įskaitant kojas, uodegą ir pilvą. Nepurkškite ant augintinio snukučio, akių ar lytinių organų. Pasirūpinkite, kad kailis būtų drėgnas, tačiau nevarvėtų. Purkšdami glostykite augintinį prieš plauką, kad purškalas pasiektų odą. Jei reikia, procesą pakartokite. Siekiant kuo efektyviau sumažinti užsikrėtimo blusomis ar erkėmis tikimybę naudokite šį produktą visus metus, tačiau ne dažniau kaip kartą per tris dienas. Purkškite ant šuns guolio ir kitų vietų, kuriose galimai gali būtų erkių ar blusų židinių. Galima naudoti tiek namie, tiek lauke gyvenantiems šunims. 

Galimas šalutinis poveikis

Žmonėms: Gali sukelti akių sudirgimus. Po naudojimo nuplaukite rankas su vandeniu ir muilu. Dažnas arba ilgas odos kontaktas su priemone kai kuriems žmonėms gali sukelti alerginę reakciją.  

Naminiams gyvūnams: Nepurkškite priemonės į augintinių akis, burną ar nosį. Nenaudokite ant jaunesnių nei 12 savaičių amžiaus šuniukų ir saugokite juos nuo kontakto su šia priemone. Prieš naudodami šią priemonę nėščioms ar žindančioms kalėms, pasitarkite su veterinarijos gydytoju. Augintiniui gali pasireikšti alergija bet kuriam augintiniams skirtam produktui. Jei naudojant šią priemonę pasireiškė alerginė reakcija, išmaudykite šunį su švelniu šampūnu ir išskalaukite jo kailį dideliu kiekiu vandens. Jei reakcija nesiliauja, tučtuojau kreipkitės į veterinarijos gydytoją. 

Pirmoji pagalba priemonei patekus į akis: Neužmerkite akių ir lėtai bei švelniai skalaukite jas vandeniu 15-20min. Jei nešiojate kontaktinius lęšius, išsiimkite juos po 5min, tuomet tęskite akių skalavimą. Jei akių sudirgimas nepraeis, kreipkitės į šeimos gydytoją. 

Laikymo sąlygos

Laikyti originaliame butelyje, tamsioje vėsioje ir gyvūnams bei vaikams nepasiekiamoje vietoje. 

Sudėtis

Aktyviosios medžiagos: gvazdikėlių aliejus 0,17%, citrinžolės aliejus 1,53%, kedrų aliejus 0,13%, cinamono aliejus 0,18%, sezamo sėklų aliejus 0,55%, natrio laurilo sulfatas (natūralus) 2,20%. Kitos sudedamosios medžiagos: vanduo, ksantano guma, glicerinas 95,24%.

Specifinė nuoroda

ean13
0645095160026

Jums taip pat gali patikti

Įvertinimas

Įvertinimas 

2021-06-16

Puiki priemone nuo blusu

Turejom situ mazu parazitu,bet isbandzius si purskala ju neliko ir daugiau nebeatsirado.

Parašyk savo įvertinimą

Purškiama priemonė nuo blusų ir erkių Tropiclean Flea&Tick Spray

Priemonė nuo blusų ir erkių. Tinkamas purkšti tiesiogiai ant šuns kailio arba į jo guolį. Naikina blusas, blusų kiaušinėlius ir lervas, erkes ir uodus tiesioginio kontakto būdu. Poveikis išlieka iki dviejų savaičių.

Parašyk savo įvertinimą