• Цена снижена

Essential Balance

61,00 €
Nuo 59,00 € Сохранить 2,00 €

ESSENTIAL BALANCE ŠUNIMS 

Visavertis vienos rūšies baltymo šunų maistas, kuriame pagrindinės sudedamosios dalys yra kalakutiena, ryžiai ir avižos. Šis maistas tinka alergiškiems, sterilizuotiems/kastruotiems ar svorio linkusiems priaugti šunims. 

Razmer upakovki
Способ покупки/забирания
Количество

 

 

 

Reference Razmer upakovki Способ покупки/забирания Availability Price Add to cart
ats.5711580902893 10kg Покупая или забирая из физических магазинов 61,00 € 59,00 €
5711580902893 10kg Oтправляя через курьерскую службу 61,00 €

Balance išsiskiria iš kitų Essential prekės ženklo produktų dėl kitokios savo sudėties - jis patiekiamas kaip sprendimas esant vienai ar daugiau iš keturių toliau nurodytų situacijų. Prieš pasirinkdami naudoti Essential Balance atidžiai perskaitykite šią informaciją.

1.     Essential Balance maistas puikiai tiks, jei ieškote maisto su nedideliu baltymų kiekiu. Šiame maiste baltymų yra tik 20%. Mažesnis baltymų kiekis reiškia mažesnį kalorijų kiekį, kas itin aktualu sterilizuotiems/kastruotiems ar tukti linkusiems šunims. Baltymų kiekį padidinti galite maišydami Balance maistą su bet kuriuo iš Living serijos (Superior, Nautical arba Estate) Essential produktų. Naudojant 75% Balance ir 25% Living serijos maisto, gaunamų baltymų kiekis padidėja iki 22,5%. 

2.     Essential Balance yra geras pasirinkimas, jei Jūsų šuns išmatos yra pernelyg minkštos. Kalakutienos, ryžių ir avižų derinys yra specialiai sukurtas subalansuoti šuns virškinimo sistemą. Essential Balance gali būti naudojamas vienas arba maišomas su kitu maistu. Pastarasis variantas yra akivaizdus pasirinkimas esant pasikartojančioms virškinimo sistemos problemoms.   

3.     Essential Balance Jums tiks, jei ieškote kokybiško maisto už mažesnę kainą. Pats maistas yra puikiai tinkamas naudoti nuolatos, tačiau panorę paįvairinti savo šuns racioną ar susidūrę su tam tikromis problemomis galite jį maišyti su kitais Essential produktais. Pavyzdžiui, esant odos alergijai ar kitoms odos bei kailio problemoms, patartina šį maistą naudoti kartu su Essential Nautical Living, sterilizuotiems šunims puikiai tiks ir Balance skonį paįvairins Essential Contour maistas, o Essential the Beginning puikiai tiks dar jauniems įvairių veislių šunims.  

4.     Essential Balance verta išbandyti, jei Jūsų šuo turi alergijų, kurias sukelia tam tikri maisto produktai. Balance maistas turi tik vieną baltymų šaltinį - kalakutieną, todėl jis padės išvengti alergijų, kurias sukelia tokie dažnai pasitaikantys produktai kaip kiaušiniai, vištiena, ėriena, jautiena ar žuvis ir jų baltymai. Patikrinkite sudėtį patys arba kreipkitės į mus dėl patarimo. Esant reikalui, papildomų baltymų šuniui suteikti galima panaudojant šviežius, alergijos nekeliančius baltymų papildus. 

Essential maiste kaina ir kokybė yra glaudžiai susiję. Šiuo atveju Balance yra išskirtinis produktas, kadangi kalakutienos sudėtis suteikia jam pranašumo tarp kitų panašios kainos, dažniausiai vištienos ar ėrienos pagrindu gaminamų, produktų. Tačiau, Essential Balance nėra toks pats kaip kiti Essential produktai, o skirtumas tarp kainų reiškia, kad jame rasite įprastai Essential maistuose nesančių grūdinių kultūrų. 

Sudėtis: šviežiai paruošta ir džiovinta kalakutiena, ryžiai, avižos, nesmulkinti linų sėmenys, kalakutienos padažas, kalakutienos riebalai, runkelių minkštimas, liucerna, mineralai, vitaminai, omega 3 priedai, natūralūs jūros dumbliai, cikorijų ir Yucca ekstraktas, kalcio karbonatas, gliukozaminas (185 mg / kg) ), chondroitino sulfatas (130 mg / kg).

Analitinės sudedamosios dalys: neapdoroti baltymai 20%, neapdoroti riebalai 10%, neapdorotos skaidulos 4%, neapdoroti pelenai 7%, drėgmė 8,5%, kalcis 1,4%, fosforas 0,9%. Kcal / kg 3300. 

Vitaminai: vitaminas A (retinilacetatas) 15 000 TV, vitaminas D3 (cholekalciferolis) 2000 TV, vitaminas E (alfa tokoferolio acetatas) 240 TV; Mikroelementai: cinkas (cinko chelato monohidratas) 50 mg, geležis (geležies (II) chelato monohidratas) 50 mg, manganas (mangano chelato monohidratas) 25 mg, varis (vario chelato monohidratas) 15 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas) 0.96 mg, selenas (natrio selenitas) 0.3 mg. Su natūraliais konservantais (rozmarinu) ir natūraliais antioksidantais.

Essential

Характеристики

Tip miasa
Kalakutiena
Amžius
Senjorams
Suaugusiems
Specialūs poreikiai
Hipoalerginiai
Sterilizuotoms / kastruotiems

Особые артикулы

ean13
5711580902893

Возможно, вам понравится

Reviews

Write your review

Essential Balance

ESSENTIAL BALANCE ŠUNIMS 

Visavertis vienos rūšies baltymo šunų maistas, kuriame pagrindinės sudedamosios dalys yra kalakutiena, ryžiai ir avižos. Šis maistas tinka alergiškiems, sterilizuotiems/kastruotiems ar svorio linkusiems priaugti šunims. 

Write your review